Nieuws

De molen is vanaf zaterdag 7 januari weer geopend van 10.00-17.00 uur. We hopen ook in 2012 u weer van dienst te zijn, om ons nog verder te verbeteren zijn we momenteel bezig om ons assortiment onder de loep te nemen. We proberen hierbij producten te verbeteren en ons assortiment nog verder met nieuwe producten uit te breiden. Onderdeel hiervan is het verbeteren van 1 van de molenstenen, dit zal hopelijk in het 1e kwartaal van 2012 afgerond worden. Daarnaast hopen we ook dat Mieke haar diploma als ambachtelijk korenmolenaar mag halen.

Verder staat er weer een hoop op stapel, de kap van molen baart ons zorgen ivm flinke lekkage. De molenstichting is hiervan op de hoogte en probeert alles in het werk te stellen om zowel tijdelijk als blijvend een goede oplossing te vinden. Maar ook de rest van molen heeft de aandacht. En dat niet alleen, het voorterrein van de molen zal in 2012 ook een opfrisser krijgen.

Wie heeft er op zaterdag 17 maart zin om ons te helpen de molenwinkel te schilderen? U kunt zich via de site van NL-doet aanmelden of bij de molen zelf.

Op zaterdag 28 januari is de molen gesloten.

Laatst gewijzigd 01-01-2012
Nieuws archief