Nieuws

Voorzichtig kijken we vast een beetje vooruit, nog 2 maanden en dan komt de Nationale Molendag 2012 er al weer aan.
De 40e molendag die landelijk georganiseerd wordt. Vanzelfsprekend doet Wilhelmina hier ook weer aan mee. De vaste openingstijden zijn 10.00-17.00 uur.

Als we goed weer hebben kunnen we een optreden van het Koninklijk Mannenkoor Gruno Groningen verwachten. Zij komen zoals het nu lijkt dan rond 13.00 een optreden bij ons verzorgen.

Verder kunt u deze dag koffie, thee, fris en mosterdsoep bij ons verwachten. Ook staan de molenaars weer klaar om u tekst en uitleg te geven. Dus mocht u vragen hebben of gewoon een kijkje willen nemen, het kan natuurlijk gewoon op zaterdag tussen 10.00 en 17.00, maar tijdens de Nationale Molendag staan wij geheel voor u klaar.

Verder is er onlangs weer een nieuwsbrief verschenen. Heeft u deze nog niet ontvangen? Wordt vriend van de Wilhelmina voor min. €5,00 per jaar en u ontvangt 2 maal per jaar een nieuwsbrief waarin u op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes.(aanmelden)

Dan hebben we ook weer veranderingen in ons assortiment.
Vanaf nu verkrijgbaar glutenpoeder, 100 gram voor €0,50. Voeg 3-5% toe aan u broodmix en uw brood wordt lekker luchtig.
Vanaf nu wordt dit ook standaard aan onze broodbakmixen toegevoegd. En dit assortiment gaan we uitbreiden met o.a bruinbrood mix en volkorenbroodmix.
Maar ook de pannenkoekmix krijgt er weer eentje bij, zodat we op 3 soorten uitkomen: pannenkoem naturel, Wilhelmina's pannenkoekmix, Pannenkoekmix volkoren/meergranen.

Laatst gewijzigd 03-03-2012
Nieuws archief