Nieuws

Avondmalen met als thema "Spoken door de molen" was erg leuk dit jaar. Aan het begin van de avond waren en veel ouders met kinderen, later op de avond ook veel volwassenen die graag Wimpie ons molenspook en zijn 10 vriendjes wilden ontmoeten.

Inmiddels zijn ze al weer ver weg gekropen, maar we hebben gevraagd of ze volgend jaar weer terug wilden komen. De spookjes vonden de avond zelf ook zeer geslaagd en willen volgend jaar wel weer meewerken.

Maar we hadden natuurlijk niet alleen spook Wimpie met zijn vriendjes, onze vaste pannenkoekenbakker waren ook dit jaar aanwezig en bakten weer de sterren van de hemel! En met dank aan de kok van molen Hunsingo konden we de mensen weer heerlijke Groninger Mosterdsoep serveren, maar ook de gluhwein ging er gretig in.

Kaasboerderij de Stelp uit Oldeberkoop was ook aanwezig met hun producten. Ook zij hadden over belangstelling niet te klagen. Kortom een zeer geslaagde avond.
Voor wie het gemist heeft, volgend jaar organiseren we weer Avondmalen en dan op zaterdag 27 oktober.
(impressie avondmalen 2011)

11 en 12 november vinden er werkzaamheden plaats aan de 'blauwe steen', tegelijk zal hier dan een stageproject voor de cursus ambachtelijk korenmolenaar plaats vinden. Ivm deze cursus is de molen zelf beide dagen voor publiek gesloten, let op zaterdag 12 november is de molenwinkel WEL geopend!!!.

Laatst gewijzigd 04-11-2011
Nieuws archief