Nieuws

(update flyer Avondmalen)
Momenteel ligt het voorterrein van de Wilhelmina overhoop. Er gaat een hoop gebeuren en er is al een hoop gebeurt.
De onderbouw heeft al een flinke opknapbeurt gekregen, voor een deel is de oude stuclaag vervangen en verder is er reparatiewerk verricht.
Het voorterrein en de voet van de molen worden nu uitgegraven en daarna zal ook onder de grond nog gewerkt worden aan de muur.
Niet alleen de onderbouw wordt dus aangepakt, het voorterrein krijgt een mooie bestrating en als slotstuk komt schilder Laanstra na de zomervakantie bij goed schilderweer de onderbouw weer mooi wit schilderen.
Het kan dan ook de komende weken zijn dat de molen moeilijker bereikbaar is, wilt u meel kopen en weet u wat u wilt hebben? Stuur een mailtje of sms-je en we zorgen dat de bestelling klaar staat. Ook proberen we aan te geven hoe de bereikbaarheid dan is.

Verder is de molen komend weekend 23 juni gesloten ivm deelname aan een markt bij boerderij Reitdiep aan de andere kant van Noorderhoogebrug.

Ook de molen gaat met vakantie van 29 juli t/m 11 augustus zijn wij gesloten. Denkt u dus tijdig om uw meelvoorraad?
Let er wel op meel moet droog en koel ( bij voorkeur onder de 15° C ) bewaard worden. Zet meel dus niet in een warm keukenkastje.
Een droge kelder of een diepvries ( let op , de diepvries geld niet voor mixen die gist bevatten) zijn wel goede bewaarplaatsen.

Daarnaast hebben we ons assortiment ook weer uitgebreidt, o.a. met een poffertpan, volkorenbroodmix, bruinbroodmix. Daarnaast hebben we ons cake-assortiment ook uitgebreidt met een cake met chocoladesmaak en een marmercake.

Ook zijn we bezig alle broodmix en de pizzabodem te voorzien van gist, alleen de maïsbroodmix bevat nog geen gist.

Wist u datjes

Wist u dat Wilhelmina ook op facebook en twitter actief is? Wist u dat Hendrik-Jan een handige klusser zoekt die hem wilt helpen met klussen op de molen?
Wist u dat Mieke veel mixen zelf bedenkt en ze eerst op het personeel uit probeert? Wist u dat Jeroen hard werkt om de grote buil in bedrijf te krijgen en hem dat binnenkort ook gaat lukken?

Laatst gewijzigd 08-07-2012
Nieuws archief