Nieuws

De molen is aanstaande vrijdag 30 mei gesloten

Vanaf 2 mei openen wij ook op de vrijdagmorgen onze deuren. U bent welkom tussen 9.00 en 12.00 uur. Daarnaast breiden wij per 3 mei ons assortiment uit met biologisch Volkorenmeel uit de provincie Groningen, bloem volgt later dit jaar. Zodra dit beschikbaar is zullen wij dat hier en op facebook / twitter vermelden.

Nationale Molendag staat er ook al weer aan te komen en wel op 10 Mei a.s. We zijn volgens de normale tijden geopend, extra deze dag hebben we verhalen in de molen, een lunchbuffet ( vooraf reserveren verplicht), maar ook onze traditionele pannenkoeken zullen niet ontbreken.
Vanaf deze dag openen wij van mei t/m september bij mooi weer op de zaterdagmiddag ons terras, waar u een heerlijk kopje koffie of thee, voor de kinderen limonade kunt gebruiken, des gewenst met onze versgebakken cake of koek van de maand.

Dan al vast een vooruitblik naar Groninger Molenweekend 14 en 15 juni, de molen zal ALLEEN de zaterdag geopend zijn, de pannenkoeken worden zaterdag EN zondag gebakken bij buitenplaats

Nieuws archief
Ook bereikbaar via RSS-feed Wilhelmina facebooken/ofTwitter
Laatst gewijzigd 15-04-2014