Nieuws

Er wordt op meerder fronten hard gewerkt aan de Wilhelmina. De molensteenspecialist uit Gelderland is bezig om onze "blauwe" steen, waar we op de wind mee malen weer helemaal perfect in orde te krijgen. Momenteel kunt u de steen dus van binnen bekijken aangezien deze nu dus geheel open licht. Indien er gelegenheid is zal de molenaar u er graag van alles over vertellen.

Maar dat dus niet alleen, ook de molenbouwer Dunning uit Adorp gaat weer van start. Ditmaal zal de zwarte bekleding van het achtkant vervangen gaan worden. De verwachting is dat dit project toch wel enige weken gaat duren. Maar ondanks deze werkzaamheden gaan we op de molen gewoon door. We zijn dus gewoon elke zaterdag geopend van 10.00 -17.00 uur. Tijdens het Groninger Molenweekend van 11 en 12 juni zullen we ook de zondag van 10.00-16.00 uur geopend zijn.
Tijdens de zondag zullen we traditiegetrouw de Pinkstertooi ook weer in de wieken aanbrengen.

Verder zijn we helaas genoodzaakt om de prijzen in onze winkel te verhogen, dit komt door de mislukte oogsten, waardoor er schaarste is op de markt en de prijzen stijgen. We proberen dit zoveel mogelijk tot een minimum te beperken.

Ook kunnen we u laten weten nu te beschikken over een informatieve folder van de molen.
Deze is gratis verkrijgbaar bij de molen.

Laatst gewijzigd 29-05-2011